اشتراک گذاری

معرفی Surface Studio 2 مایکروسافت

اپل و سامسونگ دو غول تکنولوی جهان مدتی می شود که قید ایجاد تغییرات عجیب ظاهری را زده اند و روی سخت افزار تمرکز دارند. مایکروسافت هم حالا همین رویه را در پیش گرفته و در حالی مدتی پیش لپ تاپ قدرتمند سرفیس استودیو 2 را معرفی کرد که تغییر ظاهری چندانی نسبت به نسخه اول در آن ایجاد نکرده بود.

با این حال تغییرات سخت افزاری قابل توجهی در نسل دوم سرفیس استودیو رخ داد. پردازنده های قدرتمندتر، برای اولین بار در محصولات مایکروسافت RAM 64GB و پورت های بیشتر 2 Surface Studio را بیشتر از قبل به یک استودیوی کامل برای تولید کنندگان محتوا نزدیک می کند. اگر شما هم علاقه دارید درمورد این دستگاه بیشتر بدانید تا پایان همراه ما باشید.

معرفی 2 Surface Studio مایکروسافت

بهره وری عملکرد سرفیس استودیو 2

مایکروسافت پس از معرفی سرفیس استودیو 2 اعلام کرد که این دستگاه قدرتمندترین سرفیس تولید شده توسط این شرکت است. البته که این ادعای بزرگی نیست، اما صحیح است. پردازنده مرکزی 2 Surface Studio اینتل Core i7 نسل 13 است. این پردازنده توسط یک VPU Movidius 3700 نسل سوم برای هماهنگی فعالیت های پردازنده هوش مصنوعی همراهی می شود.

کارت گرافیک سرفیس لپ تاپ استودیو 2 Nvidia GeForce RTX 4060 است و از حافظه SSD یک ترابایتی PCle نسل چهارم استفاده می کند. آخرین عضو خانواده غول هایی که در دل این لپ تاپ جا گرفته اند، RAM 64GB LPDDR5X-5200 است که برای اولین بار در سرفیس ها مورد استفاده قرار گرفت.

برای تعمیرات تخصصی لپ تاپ همراه گارانتی با شماره 1662 تماس بگیرید.

سرفیس استودیو 2 | شانه به شانه غول های زمان

اما بعد از مقایسه 2 Surface Studio با نسل قبل و مشاهده تغییرات، وقت مقایسه این دستگاه با لپ تاپ های رقبا می رسد. در یک بررسی سخت افزار سرفیس استودیو 2 با مک بوک 16 اینچی پرو (پردازنده M2)، Dell XPS 15 و کلگسی بوک سامسونگ 3 اولترا مقایسه شد. به غیر از مک بوک که از پردازنده های خاص اپل استفاده می کند، مقایسه لپ تاپ مایکروسافت با دل و گلکسی بوک که پردازنده مشابه دارند، می تواند جذاب باشد.

در بررسی گیگ بنچ 5 که روی عملکرد پردازنده مرکزی تمرکز داشت، سرفیس در عملکرد تک هسته ای نمره 1851 و در عملکرد چند هسته ای 12779 را به دست آورد. این امتیازات در مجموع استودیو 2 را شانه به شانه XPS 15 دل قرار داد و در عملکرد تک هسته ای از گلکسی بوک پیشی گرفت. با این حال هر سه در مقابل مک بوک با عملکرد تک هسته ای 1993 و چند هسته ای 15173 عقب ماندند.

مقایسه سرعت و استقامت استودیو، مک، گلکسی و Dell

در نبرد حافظه ها و سرعت انتقال داده، SSD PCle نسل چهار سرفیس استودیو 2 با کپی کردن 25GB داده با سرعت 1877 مگابیت بر ثانیه از مک بوک پیشی گرفت. با این حال از هر دو رقیب ویندوزی خود با سرعت 2000 مگابیت بر ثانیه عقب ماند.

یکی دیگر از آزمون هایی که غول ها باید بدهند، ترنس کد کردن ویدئوهای 4K به 1080p است. سرفیس با اتمام این تست ظرف 5 دقیقه و 11 ثانیه سوم شد و بین Dell و گلکسی بوک اولترا قرار گرفت. در حالی که مک بوک با قدرت این تست را در تنها 3 دقیقه و 59 ثانیه به اتمام رساند.

2 Surface Studio و گیمینگ

سرفیس استودیو 2 یک لپ تاپ گیمینگ نیست، با این حال در رویداد رونمایی از این دستگاه، مایکروسافت صحنه هایی از تجربه بازی Cyberpunk را نمایش داد. متخصصان مختلف این لپ تاپ را در بازی ها نیز بررسی کردند و نتیجه این بود که طبق انتظار، سرفیس در بازی های سنگین افت عملکرد قابل توجهی را تجربه می کند. در حدی که باید تنظیمات گرافیکی را پایین آورد تا بتوان بازی را 60 فریم بر ثانیه تجربه کرد.

به صورت کلی برتری استودیو 2 تنها در مقیاس روشنایی می تواند رقبایی که قبلا ذکر کردیم را شکست دهد. گذشته از این، بقیه دستگاه ها در رنگ های RGB و DCI-3 از سرفیس امتیاز بالاتری گرفتند. در مجموع لپ تاپ Dell در این آزمون بهترین کیفیت رنگ ها را داشت و گلکسی و مک بوک شرایط نزدیک هم داشتند.

پیشنهاد سایت: تغییر فونت در ویندوز

کیبورد و پد لمسی دومین استودیوی مایکروسافت

صفحه کلید سرفیس ها همیشه کیفیت بسیار بالایی داشته، بنابراین تفاوت چندانی در کیبورد سرفیس استودیو 2 احساس نمی شود. کیبورد این دستگاه ها آنقدر نرم هست که واقعا احساس فشار دادن یک کلید را نخواهید داشت. صدای کلیدها چیزی تقریبا سلیقه ای است، اما به هر حال کلیدهای سرفیس همچنان صدای ظریف کلیک خود را حفظ کرده اند.

از این کیبوردها آزمون خاصی نمی توان گرفت. اما اگر از سرعت تایپ خوبی برخوردار باشید، می توانید حتی تایپ کردن 121 کلمه در دقیقه را نیز تجربه کنید. این به معنی 2 کلمه در هر ثانیه و واقعا فوق العاده است! اگر 2 Surface Studio اولین استودیویی باشد که تجربه می کنید ممکن است ارتفاع آن کمی برایتان عجیب باشد.

به هر حال سرفیس لپ تاپ های استودیو روی یک سکوی تقریبا یک سانتی قرار دارند. اما این ارتفاع آزار دهنده نیست و می توان به کمک کول پد یا هر شی دیگری، ارتفاع دستگاه را تنظیم کرد. درمورد پد لمسی این دستگاه هم یک اتفاق جدید داریم! در استودیو 2 می توانید از پنجه یا حتی برآمدگی کف دست نیز برای حرکت دادن ماوس کمک بگیرید. این مورد همچنین برای کلیک کردن می تواند گزینه جالبی باشد!

کاربری سرفیس استودیو 2

عمر باتری در ترازوی سنجش!

اگر قرار نیست از لپ تاپ سرفیس استودیو 2 استفاده های سنگین بکنید، خیالتان از بازدهی روزانه این دستگاه راحت باشد. در آزمون باتری با وب گردی، مشاهده ویدئو و برررسی های گرافیکی Open GL آن هم در حالی که دستگاه به صورت مداوم به وای فای متصل بود، باتری 9 ساعت و 31 دقیقه دوام آورد.

این رکورد 2 Surface Studio این لپ تاپ را از دو رقیب اینتلی دیگر خود جلو انداخت، اما مک بوک پرو 16 اینچی با ثبت رکورد 18 ساعت و 56 ثانیه، اینتل را در مصرف انرژی و بهره وری قاطعانه شکست داد. همچنین سرفیس در آزمون برررسی دما، در داغ ترین حالت خود در برخی نقاط به 36 درجه رسید. این آمار با توجه به ضخامت و سخت افزار، نسبتا خوب به نظر می رسد.

این مطلب را از قلم نیندازید: ترفندهای افزایش عمر باتری سرفیس

جمع بندی

سرفیس استودیو 2 شرکت مایکروسافت لپ تاپ خوبی است، اما با توجه به نتایجی که در آزمون ها دریافت کرد و قیمت نسبتا بالا در بین رقبا، مزیت خرید خود را تا حدی از دست می دهد. به طور خلاصه اگر از طرفداران پر و پا قرص سرفیس های نیستید، Dell و گلکسی 3 اولترا گزینه های باریک و سبک تر و مناسب تری هستند. اگر هم با مک مشکلی ندارید، قطعا مک بوک گزینه بسیار خوبی است.

با این حال اگر می خواهید به مایکروسافت و سرفیس ها نیز وفادار بمانید، 2 Surface Studio می تواند تا حد زیادی نیازهای شما را پاسخ دهد. به این نکته نیز توجه کنید که گذشته از ویژگی های مختلف هر دستگاه، مهمترین معیار شما باید انتطباق آن ویژگی ها با نیازهای شما باشد.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

2 × پنج =