تعمیر پورت های لپ تاپ، به رفع مشکلات اتصال دستگاه های مختلف کمک می کند. در صورتی که پورت ها آسیب دیده باشند، وصل کردن لپ تاپ به دستگاه های دیگری همچون موبایل، پروژکتور، هارد اکسترنال و … با مشکل مواجه می شود. البته همیشه مشکل سخت افزاری نیست و گاهی مسئله مربوط به تنظیمات سیستم است.
اما گاهی با تعمیر پورت لپ تاپ می توان این مشکلات را برطرف کرد. در ادامه این مطلب، نکاتی را در مورد تعمیر پورت های لپ تاپ بررسی می کنیم تا با روند انجام این کار آشنا شوید. شما می توانید برای دریافت خدمات تخصصی در این زمینه با نمایندگی تعمیر لپ تاپ در مرکز سخت افزار ایران تماس بگیرید.
هزینه تعمیر پورت های لپ تاپ
هزینه تعمیر درگاه های ورودی و خروجی لپ تاپ، به شدت و نوع خرابی این بخش ها و اقداماتی که برای تعمیر آنها انجام می شود بستگی دارد. اگر مشکلات پورت ناشی از کج شدن پایه ها یا آلودگی آنها باشند، معمولا لازم نیست مبلغ بالایی برای تعمیر این بخش ها صرف کنید. اما در صورت شکستن سوکت ها و خروجی ها، امکان تعمیر پورت های لپ تاپ وجود نداشته و حتما باید این بخش ها را تعویض کنید. در این صورت هزینه نهایی افزایش پیدا کرده و بخشی از آن مربوط به قیمت پورت های جدید خواهد بود.
آیا می دانید: چرا usb در لپ تاپ شناسایی نمی شود؟
تعمیر انواع پورت های لپ تاپ
انواع مختلف پورت در لپ تاپ ها وجود دارد که هریک، برای اتصال خاصی کاربرد دارند. دستگاه هایی مثل تلویزیون، پروژکتور، هارد، پرینتر و … هرکدام به شکل خاصی به لپ تاپ وصل می شوند. پورت USB شناخته شده ترین خروجی است که اخیرا به صورت Type-C تولید می شود.
خروجی Thunderbolt 3 هم جزو پورت های جدیدی است که کاربرد خاص خود را دارد و در بعضی از لپ تاپ های جدید مشاهده می شود. بسیاری از پورت ها هم منسوخ شده اند و تنها در برخی از لپ تاپ های قدیمی دیده می شوند. تعمیر پورت های لپ تاپ، شامل تمامی این مدل ها می شود و محدودیتی از این نظر وجود ندارد.
تعمیر جک 3.5 میلیمتری هدفون لپ تاپ
جک 3.5 میلی متری هدفون یا mm Audio Jack3.5 ، برای اتصال هدفون به دستگاه کاربرد دارد. لپ تاپ های قدیمی تر دو تا جک داشتند که یکی برای هدفون و دیگری برای اتصال میکروفن کاربرد داشتند. اما در لپ تاپ های جدید، یک جک 3.5 میلی متری تعبیه شده است که می توان از آن برای میکروفن و هدفون استفاده کرد.
اگر لپ تاپ شما فاید این جک است، باید از هدفون های بلوتوثی یا USB استفاده کرده و یا به فکر خرید مبدل باشید. تعمیر پورت های لپ تاپ برای این جک هم انجام می شود و در بیشتر موارد، راهی به جز تعویض این قطعه نیست.
تعمیرات پورت اترنت لپ تاپ
تعمیر پورت های لپ تاپ، شامل پورت اترنت هم می شود. این پورت بیشتر در لپ تاپ های تجاری دیده می شود و کاربرد آن، اتصال دستگاه از طریق کابل به مودم است. در صورت اتصال بی سیم به اینترنت هم اگر اتصال ضعیف باشد، می توان از پورت Ethernet استفاده کرد.
تعمیر پورت HDMI لپ تاپ
یکی از رایج ترین انواع تعمیر پورت های لپ تاپ، مربوط به تعمیر پورت HDMI است. این خروجی، رابطی است که با استفاده از آن می توانید لپ تاپ را به بیشتر مدل های تلویزیون، مانیتور و پروژکتور وصل کنید. بیشتر لپ تاپ ها این پورت را دارند و البته یک خروجی کاربردی و ضروری به شمار می رود. اگر لپ تاپ شما فاقد این پورت باشد، برای وصل کردن آن به بسیاری از دستگاه های دیگر با مشکل مواجه خواهید شد. بهتر است در صورت نیاز به تعمیر پورت HDMI لپ تاپ حتما از تکنسین های مجرب تعمیرات لپ تاپ کمک بگیرید.
تعمیر پورت DVI لپ تاپ
برخی از لپ تاپ ها دارای پورت DVI هستند که در صورت نیاز به تعمیر پورت های لپ تاپ، بررسی می شود. این درگاه نوعی رابط دیجیتالی بصری است که بیشتر در مانیتورها دیده می شود و تنها برخی از مدل های لپ تاپ دارای آن هستند. اگر لپ تاپ شما چنین پورتی ندارد، از هزینه تعمیر و تعویض آن هم معاف هستید.
پیشنهاد سایت: وصل کردن لپ تاپ به موبایل
تعمیر پورت USB لپ تاپ
یکی از مهم ترین گزینه ها در تعمیر پورت های لپ تاپ، پورت یو اس بی است. بیشتر لوازم جانبی که به آنها نیاز دارید، مثل موس، هارد اکسترنال، فلش، پرینتر و … از طریق خروجی یو اس بی به لپ تاپ وصل می شوند. بیشتر لپ تاپ ها بین 2 تا 4 پورت USB دارند و هرچه تعداد این درگاه بیشتر باشد، دستگاه های بیشتری را می توانید به لپ تاپ وصل کنید.
پورت های یو اس بی نسل دوم، توانایی انتقال داده ها تا 500 مگابایت را دارند. پورت USB Type-B یکی دیگر از انواع خروجی است که البته در لپ تاپ ها استفاده نشده و بیشتر در dock station ها و پرینترها دیده می شود. پورت USB Type-Cهم نوع جدیدی از درگاه یو اس بی است که دلایل سرعت بالای انتقال داده ها، طرفداران زیادی دارد.