اشتراک گذاری

چرا لپ تاپ به وای فای وصل نمی شود؟

یکی از مشکلات کاربران لپ تاپ های مختلف، وصل نشدن لپ تاپ به وای فای است. وصل نشدن وای فای لپ تاپ می تواند به دلایل مختلفی باشد که بسته به دلیل، راه حل موجود برای رفع مشکل نیز متفاوت است. در برخی مواقع وصل نشدن تنها به خود مودم مربوط می شود و گاهی نیز یک اختلال یا به هم ریختگی تنظیمات لپ تاپ موجب این عدم اتصال می شود. در صورتی که مشکل از مودم و اپراتور نباشد، می توان دلیل وصل نشدن لپ تاپ به اینترنت را در مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری سیستم جست و جو کرد.

با بررسی دلایل مختلف وصل نشدن لپ تاپ به وای فای می توان راه حل های مناسب برای رفع این مشکل را نیز ارائه داد. در مواردی هم که لازم باشد باید برای رفع مشکل به یک مرکز تعمیرات تخصصی معتبر رفت تا با کمک گرفتن از تعمیرکاران مجرب این مراکز، مشکل را به صورت تخصصی برطرف کرد. در ادامه با دلایل و راه حل های رفع این مشکل بیشتر آشنا می شوید و برای تعمیرات تخصصی تر هم می توانید از طریق شماره های موجود، با نمایندگی تعمیر لپ تاپ در مرکز سخت افزار ایران تماس بگیرید.

وصل نشدن لپ تاپ به وای فای

دلایل وصل نشدن لپ تاپ به وای فای

برای ارائه راه حل های مناسب جهت رفع مشکل وصل نشدن وای فای لپ تاپ، باید ابتدا دلایل را شناخت. دلایل نیز می تواند از موارد ساده ای مانند روشن نبودن وای فای تا دلایل جدی تری مانند برخی از مشکلات سخت افزاری متفاوت باشد. مهم ترین دلایل وصل نشدن لپ تاپ به وای فای شامل موارد زیر می شوند:

  • روشن نبودن وای فای در مودم یا روی سیستم
  • فعال بودن حالت هواپیمای لپ تاپ
  • مشکلات اپراتور و شبکه
  • اختلال به دلیل فعال بودن فایروال و آنتی ویروس
  • به روز نبودن درایورها
  • تنظیمات پاور پلن
  • مشکلات سخت افزاری در لپ تاپ

روشن نبودن وای فای

یکی از ابتدایی ترین دلایل وصل نشدن لپ تاپ به وای فای، روشن نبودن مودم است. گاهی مودم روشن نیست و به همین دلیل ساده، لپ تاپ به اینترنت متصل نمی شود. البته گاهی نیز باید یک سری تنظیمات در مودم وای فای انجام شود. در این خصوص می توانید از مقاله راهنمای انجام تنظیمات مودم وای فای مخابرات کمک بگیرید.

مورد بعدی اینکه گاهی خود گزینه وای فای در لپ تاپ خاموش است و به همین دلیل هم لپ تاپ نمی تواند به مودم وصل شود؛ خصوصا در سیستم هایی که برای اتصال به اینترنت باید حتما دکمه مخصوص وای فای روی کیبورد روشن شود.

فعال بودن حالت هواپیما

یکی دیگر از دلایل وصل نشدن لپ تاپ به وای فای، فعال بودن حالت هواپیما است. در لپ تاپ ها نیز گزینه ای به نام حالت هواپیما وجود دارد که فعال بودن آن می تواند مانع اتصال به اینترنت شود. بنابراین در صورت وصل نشدن به اینترنت مودم، بهتر است یک بار حالت هواپیما لپ تاپ چک شود تا در صورت فعال بودن آن، با خاموش کردن گزینه حالت هواپیما مشکل عدم اتصال به وای فای برطرف شود.

مشکلات اپراتور شبکه

یکی دیگر از دلایل مهم وصل نشدن لپ تاپ به وای فای، مشکلات اپراتور شبکه است. گاهی اوقات به دلیل اختلالاتی که در خود شبکه ایجاد شده است، اینترنت کار نمی کند و نمی توان به مودم وصل شد. برای این که متوجه شوید آیا مشکل از اپراتور است یا خیر، باید دید آیا در اتصال سایر دیوایس ها به مودم نیز مشکلی وجود دارد یا خیر.

اگر مشکل از اپراتور شبکه باشد دیگر دستگاه ها نیز نمی توانند به وای فای وصل شوند. در صورتی که وصل نشدن وای فای لپ تاپ به مشکلات اپراتور مربوط باشد باید برای رفع آن با پشتیبانی تماس گرفت و از این طریق مشکل را پیگیری کرد.

اختلالات ناشی از فعال بودن فایروال و آنتی ویروس در لپ تاپ

فایروال یک سیستم امنیتی را در لپ تاپ به وجود می آورد و در صورت فعال بودن آن در لپ تاپ ممکن است یکسری تنظیمات در سیستم امکان پذیر نباشد. یکی از تاثیراتی که فعال بودن فایروال در لپ تاپ دارد، ممانعت کردن از اتصال لپ تاپ به وای فای است. از این رو می توان فعال بودن تنظیمات فایروال را به عنوان یکی از دلایل وصل نشدن لپ تاپ به وای فای در نظر گرفت.

مورد بعدی نیز فعال بودن آنتی ویروس است. در صورتی که روی سیستم یک آنتی ویروس فعال نصب و فعال باشد، این امکان وجود دارد که آنتی ویروس مورد نظر مانع اتصال لپ تاپ به وای فای شود. بنابراین برای رفع مشکل وصل نشدن وای فای لپ تاپ بهتر است آنتی ویروس و فایروال را به صورت موقت غیر فعال کرده و اتصال به اینترنت را بررسی کنید.

آپدیت نبودن درایور شبکه

یکی دیگر از دلایل مهم وصل نشدن لپ تاپ به وای فای، به روز نبودن درایور شبکه در ویندوز است. در مواردی به دلیل نصب بودن یک نسخه قدیمی از درایور شبکه روی سیستم، لپ تاپ نمی تواند به وای فای وصل شود. به این ترتیب باید برای رفع مشکل وصل نشدن وای فای لپ تاپ در بخش تنظیمات ویندوز درایور شبکه را بررسی کرد و در صورتی که نیاز به آپدیت شدن داشته باشد، آن را به روز رسانی کرد. با استفاده از نسخه جدید و به روز شده درایور شبکه در بیشتر موارد مشکل عدم اتصال به وای فای برطرف می شود.

تنظیمات power plan

در لپ تاپ ها تنظیماتی وجود دارد که از آن برای کاهش میزان مصرف برق استفاده می شود. با فعال کردن این تنظیمات، در میزان مصرف باتری صرفه جویی می شود. اما فعال بودن همین تنظیمات، گاهی می تواند دلیل وصل نشدن لپ تاپ به وای فای باشد و مانع اتصال سیستم به اینترنت شود. برای رفع مشکل اگر این تنظیمات فعال باشد بهتر است آن را غیر فعال کرد و مجددا اتصال لپ تاپ به وای فای را بررسی کرد.

خرابی ها و اختلالات سخت افزاری در لپ تاپ

در کنار موارد بالا، گاهی اوقات یک مشکل سخت افزاری دلیل وصل نشدن لپ تاپ به وای فای است. اما برای تشخیص این مورد، حتما باید از یک مرکز تعمیرات تخصصی کمک گرفت تا با عیب یابی سیستم و تشخیص نوع خرابی سخت افزاری آن، مشکل به صورت تخصصی برطرف شود. در نمایندگی تعمیرات لپ تاپ مرکز سخت افزار ایران می توانید از برطرف شدن تمامی مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری لپ تاپ به صورت تخصصی اطمینان داشته باشید.

راه حل های رفع مشکل وصل نشدن لپ تاپ به وای فای

دلایل بالا هر یک به نحوی مانع اتصال وای فای لپ تاپ می شوند. در نتیجه راه حل های موجود برای رفع این مشکل نیز متفاوت است. با توجه به دلیل بروز مشکل وصل نشدن لپ تاپ به وای فای، می توان از راه حل های زیر برای رفع مشکل کمک گرفت:

  • ریستارت کردن لپ تاپ و مودم
  • تماس با پشتیبانی مودم و پیگیری مشکلات اپراتور شبکه
  • رفع مشکلات نرم افزاری سیستم با استفاده از گزینه Troubleshooting در ویندوز
  • به روز رسانی کردن درایورهای شبکه
  • بررسی کردن آدرس آی پی و اطمینان از فعال بودن گزینه های Obtain an IP address automatically و Obtain DNS server address automatically
  • انجام تعمیرات سخت افزاری در صورتی که مشکل به یک خرابی سخت افزاری مربوط باشد.
5/5 (1 امتیاز)